Wat je moet weten over onze PROMO-webshop

Bij drukkerij Maes hebben wij niet stil gezeten. Daar is ein-de-lijk onze PROMO-webshop voor brochures op 100% gerecycleerd papier!


Bestel eenvoudig, snel en tegen super scherpe prijzen:

 1. Kies het eindformaat
 2. Kies het grammage en de kwaliteit 
  Voor deze PROMO-brochures hanteren wij twee papiersoorten in diverse grammages. Beide zijn 100% gerecycleerd papier. Het grootste verschil: bij Natuurwit gaat het visueel duidelijk om een gerecycleerd papier. Hoogwit heeft (zoals de naam het al zegt) een hoge witheid.
 3. Kies het aantal pagina’s (incl. cover)
  De brochures met de meest ideale combinatie van de bovenstaande punten aan de scherpste prijzen hebben de naam TOPPER gekregen.
 4. Kies de oplage
  In een duidelijk overzicht zijn de prijzen per gewenste leverperiode te zien. Let op! Wanneer je de levertijd next-day verkiest. Hou dan rekening met het moment dat de bestelling geplaatst wordt en de bestanden volgens aanlevervoorwaarden zijn ontvangen.
 5. Specificeer de bestelling 
  Vervolgens zijn er nog verschillende opties mogelijk, zoals het speciaal verpakken van het order of een online PDF-proef.
 6. Kies de verzending
  De bestelling kan opgehaald worden bij drukkerij MAES of verzonden naar een door jou gekozen adres. De transportkosten worden berekend in je winkelwagen.

Staat jouw wens niet op de PROMO-webshop? Geen probleem, er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden! Vraag vrijblijvend een offerte of stel je vraag via info@maesnatuurlijk.be


… of laat ons weten wat je van onze PROMO-webshop vindt :) 

Promo Webshop
« Terug