Aanlevervoorwaarden

​Automatisering

Om een snellere doorstroming van de orders en alzo korte levertijden te garanderen werken we met een volledig geautomatiseerde PDF workflow.

Waarom PDF?

Een goed aangemaakt PDF-bestand bevat alle elementen om het bestand op alle platforms identiek weer te geven. PDF-bestanden zijn aanzienlijk kleiner dan bestanden met een andere indeling en kunnen dus gemakkelijk via e-mail of ftp worden verstuurd.

Maar PDF is helaas niet volmaakt.

Men vergeet vaak dat een PDF-bestand met het oog op een bepaald doel moet worden gegenereerd. De aanmaakinstellingen zijn fundamenteel afhankelijk van het beoogde gebruiksdoel en gebaseerd op de gewenste afbeeldingsresolutie, de insluiting van lettertypen, de gebruikte kleurruimtes, enz. Het is dus uiterst belangrijk dat de PDF op een juiste manier wordt geschreven.

Bij drukkerij Maes werken we met de standaard (Joboptions) van de Ghent PDF  Workgroup. Via de website van Medibel+ kan je gratis sjablonen downloaden voor verschillende toepassingen: www.gwg.org(/application-settings)

Download hier onze joboptions voor het exporteren naar PDF vanuit Adobe Indesign. 

Hoe aanleveren?

Alle bestanden kunnen aangeleverd worden met FTP-upload. Heb je hiervan nog geen gebruik gemaakt, vraag dan je logingegevens: info@maes-natuurlijk.be